Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeeindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Beste Meine bedankt voor je hulp en steun, bedankt.




Ervaring van Henn.. met helderziende Meine   Ervaring van Henn.. met helderziende Meine   Ervaring van Henn.. geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora,

Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium . T zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. Een 8 en een 9, dan weet jij wie wij zijn.Ontzettend veel dank voor jouw steun, so long. Xx.




Ervaring van joke met helderziende Adora   Ervaring van joke met helderziende Adora   Ervaring van joke geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Marco is een aangename man om mee te praten, ik wacht nu je voorspelling af IVM mijn dochter haar studies, tot later, groetjes Inge de bezorgde , ontgoochelde mama Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Marco   Ervaring van Inge met helderziende Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Beste Paloma ,ik heb je vandaag voor het eerst maal gebeld vandaag heb je voorspelling gedaan die vandaag inderdaad al uitgekomen is wow je bent echt suuuuper ik heb je deze namiddag terug gebeld om te kijken voor Januari en je wist goed nieuws te vertellen je weet heel veel en dat juist met naam en geboortedatum je bent een wonder op deze lijn ik ga je zeker nog terug bellen grtjs anoniempje xxxxxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Paloma   Ervaring van anoniem met helderziende Paloma   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dijckje
  Ervaring met helderziende Dijckje
  beste dijckje dank voor uw goede readingen al die jaren en advies voor mij alles wat je advies gaf of zag klopte als een bus nu nog me grote kinderwens ben heel benieuwd een dame eerlijk oprecht houdt je niet langer als nodig is aan de lijn kort duidelijk altijd dank voor alles in goede slechte tijden waar u mij in heeft geholpen u bent een schat xxx.




Ervaring van marie jose met helderziende Dijckje   Ervaring van marie jose met helderziende Dijckje   Ervaring van marie jose geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Roos helpt me al maanden met de verzoening naar een ex toe. Haar opvattingen omtrent karakters, emoties en bedoelingen van mensen zijn knal raak. Ze is zeker de beste helderziende die ik al heb geraadpleegd.




Ervaring van Christophe met helderziende Roos   Ervaring van Christophe met helderziende Roos   Ervaring van Christophe geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Paloma is een heel lieve dame die to the point en concreet snel antwoord geeft.
Zij heeft heel veel aanvoeling en inzicht zeker wat karakters en innerlijke emoties betreft. Of haar voorspelling werkelijkheid wordt is af te wachten maar ze was heel zeker van haar stuk en mening. Letís hope.




Ervaring van Annemie met helderziende Paloma   Ervaring van Annemie met helderziende Paloma   Ervaring van Annemie geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coby
  Ervaring met helderziende Coby
  Net een zeer aangenaam telefoongesprek gehad met Coby. Wat zij door kreeg van haar gidsen na het bekijken van een foto was zeer sterk. Omschreef de situatie zoals ze was zonder dat ik ook maar 1 ding hoefde te zeggen en zei me ook wat de volgende stappen waren. Ongelofelijk, ben er nog steeds ondersteboven van. Ik heb graag iemand die verteld wat ze doorkrijgt bij het bekijken van een foto en dat is wat dat Coby deed. Dank je wel Coby, je bent een toppertje.




Ervaring van A.S met helderziende Coby   Ervaring van A.S met helderziende Coby   Ervaring van A.S geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Poppy-Jo
  Ervaring met helderziende Poppy-Jo
  Poppy-Jo, bedankt voor het gesprek zonder vragen te stellen heb je mij de antwoorden gegeven waar ik mee zat. Bedankt je bent top Gr Simonne.




Ervaring van Simonne met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van Simonne met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van Simonne geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Super lieve leuke dame, zeer goed in het invoelen van de situatie. Een echte aanrader hier op de lijn.




Ervaring van A met helderziende Roma-Tari   Ervaring van A met helderziende Roma-Tari   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met helderziende Sissy   Ervaring van A met helderziende Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met helderziende Dirk   Ervaring van M met helderziende Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met helderziende Leandra   Ervaring van Anita met helderziende Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met helderziende Sophia   Ervaring van H. met helderziende Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lies
  Ervaring met helderziende Lies
  Beste Lies,

Dankje voor het inzicht op deze korte tijd.

Groet M

.




Ervaring van Marijke met helderziende Lies   Ervaring van Marijke met helderziende Lies   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met helderziende Alex   Ervaring van nellie met helderziende Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met helderziende Vitta   Ervaring van F met helderziende Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Zeer oprechte en warme man voelde alles heel goed aan.




Ervaring van S. met helderziende Johan   Ervaring van S. met helderziende Johan   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Krisha
  Ervaring met helderziende Krisha
  Al meerdere malen om haar inzichten gevraagd. En krijg telkens een duidelijke reading. Ik ben haar heel dankbaar. Zeker een echte aanrader.




Ervaring van T met helderziende Krisha   Ervaring van T met helderziende Krisha   Ervaring van T geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine, hartelijk dank voor uw voorspellingen steeds. U heeft diverse keren gelijk gehad over financiele zaken en de voorspelling van de liefde daar blijf ik ook in geloven. Warme groet, anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met helderziende Karine   Ervaring van Anonieme man met helderziende Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, ik wil een groot compliment naar u toe maken. Ik heb u al maanden gebeld over diverse zaken, zoals liefde, financien en dergelijke.
Het prettige vind ik dat u consistent bent en de rode draad steeds terugkomt. Qua financien zat u diverse malen spot on. Dank u wel, lieve groet anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met helderziende Cassandra   Ervaring van Anonieme man met helderziende Cassandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Wauw. Top.
Je was de enige die de nagel op de kop sloeg dat mijn portemonnee gestolen was en dus niet op een verkeerde plaats was gelegd. Ook je beschrijving van de persoon komt overeen met de beelden op de camera. Super. Topmedium.
.




Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, Je bent voor mij echt Geweldiggg. Zo eerlijk, zuiver en betrouwbaar. Je hebt mij de vertrouwen weer terug kunnen geven in mijn situatie. Onze gesprekken zijn altijd gezellig, maar je adviezen zijn vooral leerzaam. Op deze manier wil ik je nogmaals hartelijk bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs W.




Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Bedankt,

Uw energie, snel en veel info.

Alvast oprecht een mooie en gezond 2020 toegewenst.

M.




Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Erg vriendelijk, eerlijk en ik hoop goed in tijdbepaling. Ze zat wel goed met het inschatten van een persoon. tot over 4 weekjes.




Ervaring van R met helderziende Roma-Tari   Ervaring van R met helderziende Roma-Tari   Ervaring van R geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Lieve Roma, wat ben jij een goed medium. Je ziet alles duidelijk, snel en zuiver, en je maakt me rustig. Later hoop ik je weer te spreken.




Ervaring van An met helderziende Roma-Tari   Ervaring van An met helderziende Roma-Tari   Ervaring van An geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina.P
  Ervaring met helderziende Sabrina.P
  Dankjewel voor je reading. Ik viel daarnet weg mijn tegoed was op. Ik hoop snel iets te horen. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Nathalie met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Nathalie geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Krisha
  Ervaring met helderziende Krisha
  Hoi, meid ik had je gezegd dat ik iets voor je zou achterlaten, bij deze dus.

Je vertelde me dat je ook tijdens de feestdagen actief bent en daarvoor zal ik je dankbaar zijn. Het zijn eenzame momenten en dan ga ik blij zijn met jou te kunnen praten.

tot horens een beller.




Ervaring van Moi met helderziende Krisha   Ervaring van Moi met helderziende Krisha   Ervaring van Moi geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Super lieve vrouw, net kort maar leuk telefoongesprek met Mathilda gehad. Was zeer fijn en aangenaam, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van An met helderziende Mathilda   Ervaring van An met helderziende Mathilda   Ervaring van An geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hi Joke, wat ben jij toch een kanjer in je werk. Ik vind je fantastisch. met name hoe je werkt en dan heb ik het niet over wat al allemaal is uitgekomen.
Jij leest mensen zonder dat je een kaart legt, maar puur uit je helderhorend, helderwetend en helderziendheid. En soms laat het langer op zich wachten, maar uiteindelijk komt het weer uit.
Je bent een liefdevol en warm persoon die geweldig is in haar vak en kan je dan ook aan iedereen aanbevelen.
Je bent de grootste Kanjer op deze lijn.
Liefs, A.




Ervaring van A. met helderziende Joke   Ervaring van A. met helderziende Joke   Ervaring van A. geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Myriam
  Ervaring met helderziende Myriam
  Dankjewel voor al je hulp lieve Myriam. Je zat precies op het rechte eind, ik hou contact met jou. Echte aanrader.




Ervaring van Chantal met helderziende Myriam   Ervaring van Chantal met helderziende Myriam   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Myriam  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeeindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden