Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeeindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat een mooie ziel ben je lieve Isha. Dank je wel voor je authenticiteit, je eerlijkheid en je gave. Je zegt waar het op staat en geeft inzichten. Je bent magisch. Voor mij ben jij de beste. Tot snel, veel liefs x




Ervaring van L met helderziende Isha   Ervaring van L met helderziende Isha   Ervaring van L geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gladys
  Ervaring met helderziende Gladys
  Het is mijn eerste consult met Gladys. Gladys is een lieve vrouw en doet haar best om je duidelijkheid te geven. Ze heeft mijn situatie heel goed beschreven en heeft ook toekomstvoorspelling gedaan waarop ik geduldig ga wachten. Niet opgeven waren haar motiverende woorden. Ze is meer dan 5 sterren waard, omdat heel veel geduld had met mij.




Ervaring van Anouschka met helderziende Gladys   Ervaring van Anouschka met helderziende Gladys   Ervaring van Anouschka geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  lieve erika u had het weer goed gezien dankuwel ik bel u snel weer xx




Ervaring van anoniem met helderziende Erika   Ervaring van anoniem met helderziende Erika   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat een top medium.
Belde voor iets heel anders en ze zegt me opeens dat ik mijn vader heel erg mis en dat hij 3 jaar geleden is overleden.
Wauw.. werd er stil van. Dat had ze nooit kunnen weten.
Als je dit dan geen vertrouwen geeft in iemand, dan weet ik t ook niet meer. Echt een super goede en aardige vrouw.
Bedankt voor t gesprek
Groetjes D




Ervaring van D met helderziende Isha   Ervaring van D met helderziende Isha   Ervaring van D geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Een echte levenscoach.
Je kunt er uren naar luisteren, het klinkt zo goed.
Erkan geeft positieve energie, het geeft energie.
Ik adviseer.




Ervaring van Yeliz  met helderziende Erkan   Ervaring van Yeliz  met helderziende Erkan   Ervaring van Yeliz geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Venus
  Ervaring met helderziende Venus
  Bedankt Venus voor de kaartlegging! Er kwamen bepaalde aspecten naar boven zoals mijn reis en mijn moeder. Ben benieuwd naar de verandering op werk. Bel jou nog terug.




Ervaring van D. met helderziende Venus   Ervaring van D. met helderziende Venus   Ervaring van D. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met helderziende Maja   Ervaring van N. met helderziende Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  We vielen uit de lucht maar bedankt voor je bemoedigende gesprek. Mocht je gelijk krijgen dan bel ik jou.




Ervaring van an met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van an met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van an geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Hallo Laila, zoals beloofd een getuigenis. Ik vond een map met documenten niet. Deze lag niet op haar plaats, ik wist niet waar ik ze gelegd had. Heb Laila gebeld met de vraag of ze kon zien waar de map lag. Ze vertelde me ergens boven, terwijl de map steeds beneden ligt. En, ja hoor de map lag inderdaad boven. Boenk erop. Zoals zo vaak. Dankjewel, Laila C.




Ervaring van Caroline  met helderziende Laila   Ervaring van Caroline  met helderziende Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel E




Ervaring van e met helderziende Jos   Ervaring van e met helderziende Jos   Ervaring van e geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa bel ik zeer regelmatig. Ik bewonder haar gave. Zij legt contact met mijn vader of oma. Ik kan echt alles vragen en krijg heldere adviezen.

Vooral in deze onzekere tijden is het fijn om wat sturing te krijgen. Moet je iets wel of juist niet doen.

Ik kan Louisa meer dan aanbevelen! Echt een topper en een lief mens.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anitta
  Ervaring met helderziende Anitta
  Hele lieve rustige vrouw. Heb vertrouwen in haar. Zou mooi zijn als het uitkomt.




Ervaring van Maria met helderziende Anitta   Ervaring van Maria met helderziende Anitta   Ervaring van Maria geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Trudy
  Ervaring met helderziende Trudy
  Ik heb Trudy gebeld, omdat ik al een tijdje mezelf niet was. Plotselinge woede uitvallen (zonder reden) en het gevoel hebben dat ik was lamgelegd (ik was niet vooruit te branden). Ze heeft twee zwarte entiteiten bij me weggehaald en een vervloeking. Pfff , wat een opluchting, echt een wereld van verschil. Trudy is een mooi mens met bijzondere gaven. Ze kan ook boodschappen van je overleden dierbaren aan je doorgeven.

Hartegroet van K aan T.




Ervaring van Karin met helderziende Trudy   Ervaring van Karin met helderziende Trudy   Ervaring van Karin geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Trudy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha is een topper. De moeite waard om te bellen 5 sterren waard. Dank je




Ervaring van Lise met helderziende Isha   Ervaring van Lise met helderziende Isha   Ervaring van Lise geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met helderziende Isha   Ervaring van Km met helderziende Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Manuela
  Ervaring met helderziende Manuela
  Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B




Ervaring van Brenda met helderziende Manuela   Ervaring van Brenda met helderziende Manuela   Ervaring van Brenda geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Beste Isha
Ik wil je heel erg bedanken voor ons gesprek. Je begon aan de reading en kreeg alles perfect door. Het klopte van a tot z. Ik luisterde vol bewondering want je zei zaken die je absoluut niet kon weten en die me vorige week letterlijk werden gezegd door mijn persoon. Ik had je al eerder gebeld en toen was ook alles uitgekomen wat je zei. Je bent echt een topper, lieve Isha. Heel puur, lief, professioneel. Je bent oneindig veel sterren waard. Ik heb heel veel aan je. Liefs.




Ervaring van Nadia met helderziende Isha   Ervaring van Nadia met helderziende Isha   Ervaring van Nadia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met helderziende Valentine   Ervaring van Saar met helderziende Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met helderziende Isha   Ervaring van Marieke met helderziende Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met helderziende Mierke   Ervaring van Marieke met helderziende Mierke   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met helderziende Adora   Ervaring van Vanessa met helderziende Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt voor het gesprek. U stelde mij gerust. Ik luister vooral naar het advies wat u mij gaf.
Ik hoop dat alles mag uitkomen. Bedankt lieve gunter.




Ervaring van Lin met helderziende Gunter   Ervaring van Lin met helderziende Gunter   Ervaring van Lin geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm




Ervaring van klm met helderziende Olga   Ervaring van klm met helderziende Olga   Ervaring van klm geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Ongelooflijk, nooit gedacht, maar na meer dan een jaar! komt Isha haar voorspelling uit, zelfs soms de details.
Bel je binnenkort




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met helderziende Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met helderziende Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika




Ervaring van M met helderziende Thaiis   Ervaring van M met helderziende Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  De verbinding verbrak, wilde je nog bellen, maar je was al offline. Dank je voor jouw luisterend oor en de heldere reading. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Annick   Ervaring van M met helderziende Annick   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.





Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D met helderziende Lobke   Ervaring van D geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Anny is een topper. Recht voor z'n raap. Houd je niet aan het lijntje en zegt waar het op staat. Ze is betrouwbaar en duidelijk. Zonder veel te vertellen geeft zij al aan wat de situatie is en hoe het zal aflopen. Blij dat ik haar kan bellen.




Ervaring van N met helderziende Anny   Ervaring van N met helderziende Anny   Ervaring van N geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Fantastische man. Zeer vriendelijk en heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft hij details. En is zeer begripvol en zonder voor oordelen. Hij is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met helderziende Gazali   Ervaring van Sarah met helderziende Gazali   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Dank je wel lieve Ellah. Wat een mooie reading. Je hebt me geraakt, ontroerd en ik werd helemaal kalm. Je Readingstijl is heel liefdevol, standvastig, upliftend en respectvol. Tot in de detail kon je veel vertellen uit het verleden, heden en toekomst. Wow... Ik hou je op de hoogte xx




Ervaring van Dankbare vrouw met helderziende Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw met helderziende Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Fantastische dame . Zeer vriendelijk en ze heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft ze details. En ze is zeer begripvol en zonder vooroordelen. Het is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met helderziende Daisy   Ervaring van Sarah met helderziende Daisy   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Wat een lieve dame. Deze dame is zo lief en rustgevend en ik voel dat ze geheel juist zit met haar voorspellingen. Top Gouden raad.




Ervaring van Saar met helderziende Donna   Ervaring van Saar met helderziende Donna   Ervaring van Saar geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Zeer rustige, vriendelijke en geduldige dame.
Ze kon goed invoelen en bleef telkens bij de essentie. Hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Grtjs Lotus




Ervaring van Kiran  met helderziende Amber   Ervaring van Kiran  met helderziende Amber   Ervaring van Kiran geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeeindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden